پایان نامه ی طراحی سیستم های تهویه مطبوع

با توجه به اینکه تمامی ساکنین زمین نیاز به محصولات و موادغذایی متفاوت در تمامی فصول دارند و زمینه عرضه و تقاضا در تمامی شرایط و مکانها متغیر بوده و امکان پذیر نمی باشد، انسان نیاز شدید خود را به برودت احساس نمود.

 

مقدمه:

از اوایل قرن هجدهم میلادی، نیاز به سردسازی مواد غذایی باعث شد تا علم تبرید از اهمیت اقتصادی خاصی برخوردار گردد.

در ابتدا عمل سرمایش با استفاده از یخ طبیعی که در اتاقک های مخصوصی انبار شده بود، صورت می گرفت. این روند بیش از آنکه به توسعه دانش تبرید منجر شود، موجب رونق صنعت عایق سازی شده بود.در اوایل قرن نوزدهم،ساخت یخ مصنوعی باعث تحولی دراین زمینه شدکه می توان آن را، آغازگر علم تبرید مدرن امروزی دانست.

گسترش شهرنشینی و ایجاد روزافزون مجتمع های مسکونی و ساختمان های مرتفع از یک سو و مسئله تامین مواد غذایی مناسب با توجه به نیاز و مصرف و همچنین عرضه آن، در تمامی فصول به بازار از سوی دیگر، موجب پیشرفت سریع تکنیک های سرمایش در قرن اخیر گردیده است. از این رو طراحی کلیه سیستمهای تبرید، قطع نظر از نوع آنها، بر پایه اصول مشترکی صورت می گیرد که شناخت و رعایت این اصول در دست یابی به یک سیستم سرمایش مطلوب نقش تعیین کننده خواهد داشت.

پروژه ای که پیش رو دارید، در ایتدا سعی بر آن دارد تا فلسفه پیچیده و عمیق ساختمان و تجهیزات سردخانه را بیان نماید و گام بعدی نگهداری مواد غذایی مورد نیاز ساکنین شهر در سردخانه و سرانجام به محاسبات بار برودتی مجموعه پرداخته است و کنترل های سیکل تبرید را مورد بررسی قرار داده است و سرآخر نیز فصلی به نام کاتالوگ ها و جداول ارائه شده است. محتوای فصول مختلف پروژه طوری تنظیم و تدوین شده است که تمام روابط، کاتالوگ ها، جداول و کلیه مفروضات مطرح شده در محاسبات همه و همه سعی بر این بوده که طبق موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران باشد و قابل توجه است که مفروضات‌بیان شده از نظر بدترین شرایط لحاظ شده است.

 برای دریافت اطلاعات بیشتر و دانلود به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

 

 

فهرست مطالب:

مقدمه  

فصل اول: آئین کار ساختمان، تجهیزات و ایمنی  سردخانه مواد خوراکی

1-1-هدف  

1-2-دامنه کاربرد 

1-3-تعاریف واصلاحات 

1-4-محل سردخانه 

1-5-طرح ساختمان سردخانه 

1-6-تجهیزات مواد 

فصل دوم: آئین کار در سردخانه گوشت – مرغ – ماهی

2-1-هدف 

2-2-دامنه کاربرد 

2-3-اصلاحات و تعاریف 

2-4-سرد نگهداری مواد خوراکی 

2-5-نگهداری مواد خوراکی 

فصل سوم: تشریح مراحل محاسبه برودتی سردخانه مواد غذایی

مقدمه 

3-1-محاسبات بار سرمای 

3-2-بار حاصل از جداره ها 

3-3-بار تعویض هوا 

3-4-محاسبه بار محصول 

3-5-حرارت تنفسی 

3-6-محاسبه باره های متفرقه 

3-7-ضریب اطمینان 

فصل چهارم: نکات پیرامون اصول سردخانه و محاسبه بار برودتی آن

4-1-نکاتی پیرامون پلان سردخانه 

4-2-نکاتی پیرامون پنجره ها در سردخانه 

4-3-نکاتی پیرامون عایق های رطوبتی 

4-4-نکاتی پیرامون عایق های حراراتی 

4-5-جلوگیری از تلافات متفرقه در سردخانه 

4-6-مشخصات سردخانه مورد محاسبه 

فصل پنجم: انتخاب تجهیزات سیکل آمونیاک (R 717) 

5-1-ظرفیت اواپراتور 

5-2-انتخاب اواپراتورهای آمونیاکی 

5-3-انتخاب کمپرسور 

5-4-انتخاب کندانسور سیکل تبرید سالن های AوBوC

5-5-انتخاب کندانسور سیکل تبرید سالن های DوEوF

5-6-انتخاب کندانسور سیکل تبرید سالن تونل انجماد

فصل ششم: اثرات زیست محیطی مبردها و مقایسه آنها

6-1- اثرات زیست محیطی مبردها 

6-2-پتانسیل گرم شدن زمین 

6-3-انواع مبردها 

6-4-کلروفلورو کربن ها 

6-5-هیدروکلروفلوروکربن ها 

6-6-فلوروکربن ها 

6-7-هیدروکربن ها 

6-8-آمونیاک 

6-9-دی اکسیدکربن 

6-10-دسته بندی مبردها از لحاظ ایمنی فصل هفتم: تشریح قطعات و کنترل های سیکل تبرید

7-1-سیکل تراکمی تبرید .   

7-2-تعاریف راندمان 

7-3-سایر اجزای تشکیل دهنده 

7-3-1جدا کننده روغن (Seperator) Oil  

7-3-2-دریافت کننده مایع مبرد (Receiver) 

7-3-3-فیلترها و خشک کن ها Drier)  Filter   )

7-3-4-کنترل فشار  

7-3-5-شیرهای سولنوئید(برقی)Valve) Solenoid  )

7-3-6-شیشه نشان دهنده مایع مبرد 

7-3-7-تئوری وکارکردهای

7-3-8-ترموستات داخل سردخانه 

7-3-9-ترمودیسک 

7-3-10-دیفراست 

7-3-11-جمع آوری کننده مایع خط کش 

7-3-12-کلید کنترل فشار زیاد 

7-3-13-کلید کنترل فشار کم 

7-3-14-کلید اطمینان فشار روغن 

فصل هشتم: ضمائم

جدول( الف) : خواص مایع و بخار و اشباع فریون 22     

جدول( ب): اختلاف دمای طراحی   

جدول (پ): حرارت تنفس میوه ها و سبزیجات  

ادامه جدول (پ): حرارت تنفس میوه ها و سبزیجات  

جدول (ت): تصحیح تشعشع خورشیدی 

جدول (ج):حرارت حاصل از افراد 

جدول (د): حرارت حاصل از موتورهای  الکتریکی   

جدول (ص): داده های طراحی برای نگهداری گوشت 

ادامه جدول (ص): داده های طراحی برای نگهداری گوشت 

جدول(ق):شدت نفوذ هوا 

جدول (ه): اطلاعات طراحی برای نگهداری محصولات متفرقه 

ادامه جدول (ه): اطلاعات طراحی برای نگهداری محصولات متفرقه 

جدول(و):R12 

ادامه جدول (و):  R12 

جدول (ی): حرارت حاصل از هر لیتر هوا بر حسب کیلو ژول  

ادامه جدول (ی): حرارات حاصل از هر لیتر هوا بر حسب کیلو ژول  

جدول (ث):داده های طراحی برای نگهداری میوجات 

ادامه جدول (ث):  داده های طراحی برای نگهداری میوجات 

جداول شرکت نیک برای انتخاب دستگاه ها 

پلان سرد خانه

منابع و مآخذ



              نوع فایل: word قابل ویرایش 145 صفحه   پروژه‌کارشناسی تاسیسات حرارتی و برودتی   چکیده: با توجه به اینکه تمامی ساکنین زمین نیاز به محصولات و موادغذایی متفاوت در تمامی فصول دارند و زمینه عرضه و تقاضا در تمامی شرایط و مکانها متغیر بوده و امکان پذیر نمی باشد، انسان نیاز شدید خود را به برودت احساس نمود.   مقدمه: از اوایل قرن هجدهم میلادی، نیاز به سردسازی مواد غذایی باعث شد تا علم تبرید از اهمیت اقتصادی خاصی برخوردار گردد. ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.